Fönster

Fönster är viktigt i ett hus. Kontakta oss för att få tips och råd. Butiken ligger i Karstad och vi har ett mycket brett utbud.

fönster_dörrar

OUTLINE

Outlines fönster tillverkas av tät och kraftfull furu som håller högsta kvalitet. Vi lägger ner extra stor omsorg, det gör att alla våra fönster håller länge innan de behöver målas om. 3-glasfönstren är P-märkta vilket innebär att fönstrets konstruktion har granskats mot en rad tekniska krav såsom luft- och regntäthet. Helt enkelt kontrollerade för att kunna klara stora påfrestningar.

fönster_karlstad

ELITFÖNSTER

Våra fönster har vi tillverkat med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år. Erfarenheten har lärt oss förstå vårt varierande klimat, de olika behoven i våra hem och de olika stilarna på våra hus. Och självklart värdet av att arbeta alltmer hållbart både socialt och ekonomiskt med minsta möjliga miljö- och klimatpåverkan.

fönster_dörrar_2

GEBO

I vårt snickeri i Glemmingebro har vi byggt rejäla dörrar i tre generationer. Vår målsättning är att fortsätta med det. Vi kompromissar aldrig med vår gedigna konstruktion, utseende får inte gå före kvalitet. Det är ett löfte som vi ger alla våra kunder – och oss själva. Vi vill kunna känna stolthet över vårt arbete och vara värdiga att förvalta arvet efter farfar Anton som startade Gebo Snickerier 1939.

fönster_dörrar_3

SUNNERBOFÖNSTER

Våra fönster tillverkas med varsam hand av yrkesskicklig och erfaren personal i moderna produktionslokaler på över 20 000 kvadratmeter. Vi använder endast de bästa råvarorna som finns på marknaden och alla beslut om material och teknisk lösning präglas as våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Allt för att leva upp till vår devis ”Med säkerhet som standard”. Vi är stolta över att kunna leverera över 100.000 olika storlekar på fönster och fönsterdörrar i vitmålat 3-glas.

TF OSBY

Vi erbjuder standardlösningar och mycket specialfönster. Att tillverka fönster till en 100 år gammal villa är lika enkelt som att tillverka fönster till det modernaste huset.

PVC FÖNSTER

Vi har även en leverantör på pvc fönster. Vid förfrågan skickas information.

fönster_karlstad

ERA FÖNSTER

I över 50 år har vi skapat hållbara fönster och dörrar. Av gammal svensk furu och miljösnäll färg skapar vi fönster och dörrar som både tål och är snälla mot vårt nordiska klimat. Soliga somrar, blåsiga höstar och snöiga vintrar.

Snickarglädjen och kärleken för design har gått i arv i generationer. Engagemanget för produkter som tål tidens tand löper hela vägen från produktion till våra lokala fönsterexperter som du träffar i din hemstad. ERA Fönster – fönster för svenska hem.

fönster_dörrar_1

DRÖMFÖNSTER

Vi har sålt dörrar och fönster i generationer.

Unika produkter till unika priser! Vi är stolta över vår unika produkt, Drömkarmen som du skräddarsyr efter din väggtjocklek, när du vill ha ett fönster mellan 2 innerväggar.